Nieuws

Nieuws

Pay it forward!

Pay it forward is een uiting van een goede daad aan anderen in plaats van aan de oorspronkelijke weldoener. Je geeft de goede daad die aan jou is gedaan dus door...

Lees verder...

Opbrengst 2023: € 1.371

Ook dit jaar liepen mensen mee met de Heuvelland 4-daagse onder het mom van 'wandel voor een ander' om geld in te zamelen voor kinderen uit structureel arme gezinnen.

Lees verder...

Overlijden Zelda 02-08-2023

Zojuist bereikte ons het bijzonder verdrietige nieuws dat Zelda, uit de 3de klas van onze lagere school, tijdens een hart operatie in een ziekenhuis in Jakarta is overleden. 

Lees verder...

Kleine meisjes worden groot

Zahra, een van de meisjes uit ons sponsor een kind project, is inmiddels 15 jaar oud en vliegt uit! Zahra is op de lagere middelbare school alle 3 de jaren geëindigd in de top 3 van haar klas!

Lees verder...

Suryadi with us always!

Suryadi with us always! Vandag 12 juli is het precies 5 jaar geleden dat onze Suryadi plotseling en geheel onverwacht overleed. We missen hem allemaal nog iedere dag!

Lees verder...

Project computerles

Dit project heeft als doel kinderen vanaf de 4de klas op onze lagere school bekend te maken met het gebruik van computers. Hiervoor nodig zijn 16 laptops en 1 leraar. Nodig: € 8.185

Lees verder...

Geweldige prestatie!

Vandaag was de dag van de Junior High School zwemselecties voor Pangandaran Regency en onze Verisa zwom maar liefst 3 (!) gouden medailles bij elkaar!

Lees verder...

rss_feedRSS
123