Nieuws

Nieuws

MBbeheer Meriah Bintang

Pay it forward is een uiting van een goede daad aan anderen in plaats van aan de oorspronkelijke weldoener. Je geeft de goede daad die aan jou is gedaan dus door aan anderen die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Zo ontstaat er een beweging van goede daden en maken we met elkaar de wereld iets mooier.

Donny uit ons sponsor een kind project werd op 28 augustus in het zonnetje gezet. Hij is lid van de eMBi swimclub en toonde begin dit jaar eigen initiatief door aan Aris, een van onze zwemcoaches, te vragen of hij hem niet kon leren om zijn assistent te worden. Na overleg met de stichting is dit proces in gang gezet en blijkt Donny een goede en serieuze leerling. Inmiddels helpt hij Aris en Waluyo bij de zwemlessen aan kinderen van de lagere school.

Dit eigen initiatief, doorzettingsvermogen en belangeloos teruggeven aan de gemeenschap willen we graag belonen en daarom kwamen de kinderen van de zwemclub, coaches en enkele ouders vanavond bij elkaar voor een gezellig etentje waar Donny, in het bijzijn van zijn trotse ouders, in het zonnetje werd gezet en een beloning kreeg voor zijn inzet. Ook kreeg Donny de toezegging dat hij mag deelnemen aan de eerstvolgende cursus waarbij hij zijn officiële certificaat tot zwemleraar kan behalen. Dank je wel Donny, je bent een voorbeeld voor de andere kinderen!