Gesponsorde opa's en oma's

Groep geadopteerde opa's en oma's

 

Breng een bezoek aan je geadopteerde opa of oma

Je geadopteerde opa of oma ontmoeten in zijn/haar eigen land is een geweldige ervaring. Voor de opa of oma is jouw bezoek een extra bevestiging dat er iemand is die veel om hem of haar geeft.

Ga je (op vakantie) naar Indonesië? Misschien kun je dan ook je opa of oma ontmoeten! Heb je al concrete plannen voor je reis? Neem dan contact met ons op, en gaan wij aan de slag om een ontmoeting met je opa of oma te regelen.

Juist de verslagen en vooral foto's van mensen die hun geadopteerde opa of oma hebben kunnen ontmoeten halen anderen over de streep om een bijdrage te leveren aan de levensbehoefte van een oudere in Pangandaran. We hopen dan ook van harte dat je een bijdrage voor onze website wilt maken in de vorm van een (kort) verslag van die ontmoeting(en) en een aantal foto’s wilt toevoegen. Met onder meer jouw verhaal vertellen wij aspirant-sponsors en andere geïnteresseerden over het werk van onze stichting in Pangandaran. Onze donateurs en sponsors zijn de beste ambassadeurs die we ons kunnen wensen!  Alvast bedankt!

2 voorbeelden: