Bouw 2de schoolgebouw

Suryadi's school


Bouw tweede schoolgebouw

In april 2019 is de school omgedoopt tot Suryadi's school ter nagedachtenis aan onze Suryadi die op 12 juli 2018 plotseling is overleden

Met het oog op de toekomst en omdat we simpelweg meer ruimte nodig hebben zijn we in november 2019 gestart met de bouw van een tweede schoolgebouw in kampong Bulak Laut en uitbreiding van de sanitaire voorzieningen. In 2019-2020 hebben we onze school uitgebreid door de bouw van een tweede schoolgebouw bestaande uit 6 klaslokalen en nieuwe sanitaire voorzieningen, te weten 3 urinoirs, 3 hurktoiletten, 3 zittoiletten en 3 wastafels met stromend water.

Het hoofddoel van de uitbreiding was om alle kinderen en leraressen weer bij elkaar op een locatie te laten komen (wegens ruimte gebrek hebben we een aantal jaren moeten werken met klaslokalen op andere lokaties binnen de kampong). De kleuterschool maakt gebruik van de 3 klaslokalen op de begane grond van de uitbreiding welke meteen achter de originele school ligt. Bij de start van het nieuwe schooljaar 2020-2021 is de school in gebruik genomen. Tevens hebben we uitgebreid door te starten met een eerste klas lagere school van 30 leerlingen.