Sponsor en adopteer een oma of opa!

Sponsor door een opa of oma te adopteren!

In Indonesië bestaat geen AOW of een andere sociale voorziening voor ouderen. Ouderen die geen inkomen hebben zijn financieel volledig afhankelijk van hun kind(eren) en/of de liefdadigheid van de gemeenschap. Ons project beperkt zich in eerste instantie tot senioren van 65 jaar of ouder zonder inkomen, die geen kinderen hebben of waarvan de kinderen niet in staat zijn om voor de ouder(s) te zorgen. 

Er zijn heel veel ouderen in slechte omstandigheden die hard hulp nodig hebben!

Door een oma of opa te adopteren voor € 20,00 per maand lever jij een bijdrage aan hun dagelijkse voedselbehoefte. Als stichting zorgen we er verder voor dat zij 1x per maand worden bezocht, houden we via de gemeenschap van de kampong waar hij of zij woont een vinger aan de pols en zorgen we ervoor dat indien nodig hij of zij naar de dokter/ziekenhuis kan of medicijnen krijgt. Met Idul Fitri kun je 1x per jaar extra € 25,00 schenken. Je opa of oma krijgt dan een extra en feestelijk voedselpakket plus een setje nieuwe kleding of sarong.

 

Wachtlijst

Opa Ahmad is 69 jaar oud, zijn vrouw is 7 jaar geleden overleden. Hij woont samen met zijn 3 zoons in een huis. De zoons zijn allemaal visser en hebben een zeer onregelmatig en laag inkomen. Ze wonen in kampong Bulak Laut, Pangandaran. Opa Ahmad probeert zijn zoons wat te helpen door bijvoorbeeld netten te repareren. Een echt inkomen heeft hij niet. Hij kan jouw hulp heel goed gebruiken! Adopteer opa Ahmad en maak hèt verschil in zijn leven en dat van zijn familie.

 

 

Maak hèt verschil in het leven van een oudere in Pangandaran!