Kom in actie

 

Kom in actie

Jouw energie kan een levensgroot verschil uitmaken in het leven van kinderen, jongeren en ouderen in armoede.

Raak betrokken bij het werk van Stichting Meraih Bintang op een manier die bij jou past. Word fondswerver, laat online van je horen via social media, houd je spreekbeurt over ons, organiseer een eigen actie waarbij de opbrengst voor onze stichting is. Alles kan!Er zijn heel veel verschillende manieren waarop je als particulier, bedrijf, school, klas of sportclub bijvoorbeeld een bijdrage kunt leveren om Stichting Meraih Bintang te helpen. De meest voor de hand liggende optie is natuurlijk door middel van het doen van een donatie. Maar ook dat kan op veel verschillende manieren. Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar onze pagina doneren.

Je kunt ons ook steunen zonder dat het je verder een cent kost want steeds meer mensen kopen of boeken tegenwoordig online. Gelukkig zijn er ook steeds meer instanties die een klein goed doel zoals Stichting Meraih Bintang willen helpen. Online kopen + een goed doel steunen gaan tegenwoordig prima samen en kost je dus niks extra! Doe dat  via SponsorKliks

Verder zou je bijvoorbeeld een eigen actie kunnen opstarten ten behoeve van Stichting Meraih Bintang. 

Enkele voorbeelden van spontane & creatieve acties voor onze Stichting:

  • Teun heeft op school een spreekbeurt gehouden over onze projecten en stichting waaraan hij een statiegeld flessen actie heeft gekoppeld.
  • Een afdeling bij de Provincie Limburg heeft het geweldige initiatief genomen om middels een "vlaaien actie" een kind te sponsoren uit ons "Sponsor een kind" project. In plaats van het trakteren op vlaai of taart op hun verjaardag, schenken de medewerkers het bedrag wat ze daaraan kwijt zouden zijn aan onze Stichting en helpen daarmee een kind naar school te gaan. 
  • Tour for life heeft gefietst voor onze stichting.
  • Er zijn tot nu toe al diverse sponsor lopen geweest, heeft iemand een halve marathon voor onze stichting gelopen alsmede een duo marathon.
  • Iemand heeft geld ingezameld in de kerk en overgemaakt ten behoeve van onze projecten.
  • Mensen die een (speciale) verjaardag vierden hebben in plaats van cadeaus geld opgehaald en vervolgens de opbrengst gedoneerd.
  • Mensen met een jubileum of receptie hebben in plaats van cadeaus een bijdrage gevraagd en vervolgens de opbrengst gedoneerd.