Hoe kun je doneren?

Hoe kun je doneren?

Stichting Meraih Bintang steunen kan op veel manieren.  Graag attenderen wij u hier op zodat u voor uzelf de juiste keuze kunt maken. 


 

Stichting Meraih Bintang is aangesloten bij stichting Donateursbelangen.
 

 

Overschrijven via bank

Stichting Meraih Bintang is een non-profit organisatie gefinancierd door particuliere donaties van particulieren, bedrijven en andere organisaties. Naast bijdragen aan onze projecten worden ook algemene donaties gewaardeerd. Nieuwe en bestaande sponsors kunnen de volgende bankgegevens gebruiken om Stichting Meraih Bintang te ondersteunen. 

ING Bank - Eindhoven, Nederland
IBAN: NL19 INGB 0653210191
Accountnaam: Stichting Meraih Bintang
BIC/SWIFT: INGBNL2A
 

Via donatie module

Via de DONATIEMODULE kunt u snel, veilig en eenvoudig via iDEAL online een bedrag overmaken naar Stichting Meraih Bintang. 

naar donatiemodule
 

Via QR code


 

Via automatische incasso

Het is mogelijk om via een automatische incasso onze stichting te steunen. Doneren middels automatische incasso kan bijvoorbeeld door een algemene donatie te doen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen en opsturen van het algemeen incassoformulier en wij doen de rest! Kiest u voor een vast donateurschap en wenst u deze om wat voor reden dan ook op een bepaald moment op te zeggen dan kan dit eenvoudig door het ons via e-mail door te geven.

formulier automatische incasso

 

Heeft u vragen over doneren aan Meraih Bintang?