Particulier

 

Als particulier

Hulp van particulieren die onze stichting een warm hart toe dragen en ons willen steunen is voor ons essentieel! Zonder uw hulp kunnen wij onze projecten niet realiseren. Wat kunt u doen? Doneren

Doneren is uiteraard de meest voor de hand liggende vorm van hulp. U kunt een eenmalige gift doen of periodiek.  Het doen van een periodieke gift kan ook fiscaal aantrekkelijk voor u zijn. Mits u aan de voorwaarden van de belastingdienst voldoet is er geen drempel en is uw periodieke gift volledig aftrekbaar. Op onze Doneren pagina vindt u informatie over alle verschillende mogelijkheden. U kunt een algemene donatie doen maar u kunt uiteraard ook een donatie of gift doen voor een bepaald project. Vermeld dit en wij houden u op de hoogte van het project van uw keuze. Ook kunt u lid worden van onze gratis 2-maandelijkse digitale nieuwsbrief waarin wij u ook op de hoogte houden van alles wat met onze Stichting te maken heeft.

Natuurlijk kunt u ook 'gewoon' een donatie doen via een bankoverschrijving naar bankrekeningnummer: IBAN NL19 INGB0653210191 bij de ING te Eindhoven t.n.v. Stichting Meraih Bintang. Veilig online doneren kan ook met iDEAL via de DONATIE MODULE.

Start je eigen actie

Start je eigen actie om geld in te zamelen en aandacht te vragen voor de projecten van Stichting Meraih Bintang. Alle hulp is welkom! Er zijn heel veel manieren om dit te doen zoals door middel van een sponsor actie: wandel, ren of fiets bijvoorbeeld voor de projecten van onze stichting en laat je sponsoren, verkoop spullen die je niet meer nodig hebt op een rommelmarkt en schenk de opbrengst aan onze stichting.  Bak taarten, wafels, cup cakes en verkoop deze voor het goede doel of zamel een bepaalde periode statiegeld flessen in samen met buren, familie, vrienden, sportclubs of collega's en doneer de opbrengst. Op de hoofdpagina 'Wat kunt u doen' vindt u allerlei voorbeelden van acties die reeds hebben plaatsgevonden, misschien brengt het u op een idee.

Mocht u zelf een eigen actie idee hebben dan horen we dat ook graag. 

Social Media

Stichting Meraih Bintang is actief op FacebookTwitter en Instagram. 'Like' en volg ons, deel en retweet berichten. Op deze manier helpt u om nog meer mensen bekend te laten worden met onze Stichting, wat wij doen en al onze projecten. 

Shop & Doneer

Doe dat dan via SponsorKliks in een van de bij hen aangesloten ruim 300 bekende webwinkels. Per aankoop of reservering gaat er een donatie naar Stichting Meraih Bintang. U koopt en/of boekt dus op een veilige manier en voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van uw aankoop of reservering naar onze projecten voor kansarme kinderen in Pangandaran op West-Java. Doen dus! Bezoek voor meer informatie onze pagina winkel online en doneer.