Cooking Adventure


 

Cooking & Brewing Adventure

Kookworkshop of bier brouwen voor kleine en grote groepen...

Zoekt u een sfeervolle locatie voor een onvergetelijke workshop? Bijvoorbeeld voor een teambuildingssessie, bedrijfsuitje, personeelsfeest of familiereünie? Groepen van 15 tot ongeveer 85 personen zijn bij Cooking Adventure van harte welkom.
 


 

Steun van Cooking Adventure voor stichting Meraih Bintang

Cooking Adventure is een mooi voorbeeld van een bedrijf dat stichting Meraih Bintang een warm hart toedraagt en ondersteunt waar zij kan. Eigenaresse Hedy bezocht in december 2017 tijdens haar rondreis door Java/Bali onze projecten en sponsort sindsdien Joshua. Onlangs bezocht een van de medewerkers van Cooking Adventure, Geert, ons samen met 2 vrienden. Cooking Adventure doneert de inhoud van hun fooienpot aan de projecten van onze stichting en heeft op 2 plekken binnen het bedrijf een kleine stand over onze stichting ingericht met een donatiebox. Terima Kasih voor jullie support!

  

Kookworkshop samen koken én eten schept een band

Samen koken, beleven en genieten. Dat is kort en krachtig waar een kookworkshop van Cooking Adventure voor staat. Hun naam is veelzeggend: Cooking Adventure is een bijzonder kookavontuur. Samen met vrienden, collega’s, vrienden of familieleden bent u 4 uur onder de pannen. De kookworkshops vormen een unieke combinatie van een groepsactiviteit en een diner.

 

 

2 tipi-tenten en 1 Finse Kota

De kookworkshops van Cooking Adventure worden gegeven op Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon (vlakbij Eindhoven en Tilburg). Bij mooi weer kookt u in de buitenlucht. Bij slecht weer zijn 2 grote witte tipi-tenten en een Finse Kota volledig ingericht op uw avontuurlijke kooksessie. Uw geplande kookworkshop gaat dus altijd door. In totaal kunnen groepen van 85 personen deelnemen aan de interactieve kookworkshops van Cooking Adventure. 30 personen per tipi-tent en 25 personen in de Finse Kota.

 

Brewing Adventure is méér dan alleen bierbrouwen

Het is een college, een proeverij, een netwerkmoment en vrijetijdsbesteding in één. Bier proeven kun je op veel locaties, bier brouwen op veel minder plaatsen maar bier brouwen op open vuur maar op één locatie in Nederland. Bij Cooking Adventure is het mogelijk tijdens een zes uur durende workshop alle geheimen te leren van het brouwen van een heerlijk speciaal biertje.

 

Meer informatie: http://www.cookingadventure.nl