Gesponsorde kinderen

Groep sponsorkinderen

 

Breng een bezoek aan je sponsorkind(eren)

Je sponsorkind ontmoeten in zijn/haar eigen land is een geweldige ervaring. Voor het kind is jouw bezoek een extra bevestiging dat er iemand is die veel om hem of haar geeft.

Ga je (op vakantie) naar Indonesië? Misschien kun je dan ook je sponsorkind ontmoeten! Heb je al concrete plannen voor je reis? Neem dan contact met ons op, en gaan wij aan de slag om een ontmoeting met je sponsorkind te regelen.

Juist de verslagen en vooral foto's van mensen die hun sponsorkind(eren) hebben kunnen ontmoeten halen anderen over de streep om ook een kind de kans op onderwijs en een mooie toekomst te geven. We hopen dan ook van harte dat je een bijdrage voor onze nieuwsbrief, website en social media wil maken in de vorm van een (kort) verslag van die ontmoeting(en) met een aantal foto’s. Met onder meer jouw verhaal vertellen wij aspirant-sponsors en andere geïnteresseerden over het werk van onze stichting in Pangandaran. Onze sponsorouders zijn de beste ambassadeurs die we ons kunnen wensen!  Alvast bedankt! 


2 voorbeelden: