School

BK/TK Meraih Bintang in kampong Bulak Laut

Als school

Als school zou je actie kunnen voeren voor Stichting Meraih Bintang.

Je kunt hierbij denken aan het gedurende een bepaalde periode inleveren en verzamelen van statiegeld flessen waarbij de opbrengst bestemd is voor onze stichting, een sponsorloop of door middel van het organiseren van een evenement op school waarbij de opbrengst ten goede komt van onze Stichting. Een klas zou ook onze stichting of een van onze projecten kunnen adopteren en gedurende een bepaalde tijd een wekelijkse/maandelijkse geld inzameling in de klas kunnen organiseren via een spaarpot.

Afspreken dat gedurende een jaar lang op school, de kinderen de leerkracht op hun verjaardag niet trakteren, maar een bedrag in een speciale spaarpot stoppen om deze ten goede te laten komen aan onze stichting zodat we nog meer kinderen uit arme gezinnen naar school kunnen laten gaan. De kinderen zouden per klas op school allemaal een spaarpot kunnen maken om vervolgens de mooiste te verkiezen en aanwijzen als DE spaarpot (per klas). 

Een school of een klas kan ook samen een kindje uit ons "sponsor een kind programma" financieel adopteren. Ga voor meer informatie naar: Sponsor een kind

Heeft u als school of klas een ander idee? Neem hiervoor per e-mail contact met ons op.