Merapi Tour & Travel

Samenwerking met Merapi Tour & Travel


Merapi Tour & Travel is dé specialist in reizen naar en door Indonesië. Ze kennen de archipel als hun broekzak en weten als geen ander die kennis aan hun klanten over te brengen en hun reiswensen af te stemmen op de mogelijkheden. Merapi biedt een uitgebreid programma met individuele– en groepsreizen voor jongeren, families en kleine groepen en werkt samen met lokale agenten op Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan, de Molukken en Papua. 
 De mooiste indrukken van een reis naar Indonesië bestaan uit contacten met de lokale bevolking. Merapi Tour & Travel organiseren in hun reizen dan ook met veel plezier bijzondere ontmoetingen, zowel voor volwassenen als kinderen. Af en toe hebben lokale initiatieven steun nodig, en samen met hun klanten probeert men daar een bijdrage aan te leveren.

In juli 2019 is Stichting Meraih Bintang een samenwerkingsverband aangegaan met Merapi Tour & Travel en kunnen hun reizigers in Pangandaran een bezoek brengen aan onze projecten. Zij bieden in hun reisprogramma het volgende aan:

OPTIE 1 voor gasten die per trein naar Pangandaran reizen:

  • Rond 16.30 uur op de dag van aankomst in Pangandaran bezoek aan kleuterschool TK Meraih Bintang. Welkom met kleine snack en water
  • Onder begeleiding een kleine wandeling door de kampong en bezoek aan andere projecten 
  • Tussen 18.00 en 19.00 uur etentje in lokaal Javaans restaurantje met traditionele gerechten op de menukaart.

OPTIE 2 voor gasten die per auto met chauffeir maar Pangandaran reizen:

  • Bezoek aan projecten in de ochtend als onderdeel van de becaktour door verschillende kampongs. Bezoek aan kleuterschool TK Meraih Bintang. Welkom met kleine snack en water
  • Onder begeleiding kleine wandeling door kampong en bezoek aan andere projecten van onze stichting | vervolg becaktour
  • Tussen 18.00 en 19.00 etentje in lokaal Javaans restaurantje met traditionele gerechten op de menukaart.