Nieuws

Nieuws

Geef Putri haar glimlach terug!

4 jaar geleden is Putri aangevallen door een man met een mes. De schade die hierdoor zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van haar gezichtje en linker arm is aangericht is enorm!

Lees verder...

Brush Wash & Smile

Vandaag aan 317 blije leerlingen van onze school een tasje uitgedeeld met daarin een tandenborstel, grote tube fluoride tandpasta, plastic beker en 2 tabletten zeep.

Lees verder...

Pay it forward!

Pay it forward is een uiting van een goede daad aan anderen in plaats van aan de oorspronkelijke weldoener. Je geeft de goede daad die aan jou is gedaan dus door...

Lees verder...

Kleine meisjes worden groot

Zahra, een van de meisjes uit ons sponsor een kind project, is inmiddels 15 jaar oud en vliegt uit! Zahra is op de lagere middelbare school alle 3 de jaren geëindigd in de top 3 van haar klas!

Lees verder...

Project computerles

Dit project heeft als doel kinderen vanaf de 4de klas op onze lagere school bekend te maken met het gebruik van computers. Hiervoor nodig zijn 16 laptops en 1 leraar. Nodig: € 8.185

Lees verder...

Kerstrapport!

Op 20 & 21 december ontvingen alle kinderen op Suryadi's school hun kerstrapport. De kinderen hebben vakantie vanaf 24 december.

Lees verder...

rss_feedRSS