Nieuws

Nieuws

MBbeheer Meriah Bintang
/ Categorieën:

Cita is 17 jaar oud en gaat naar de tweede klas van de hogere middelbare school. Sinds 1 januari 2015 heeft zij lieve sponsors en neemt ze deel aan ons sponsor een kind project. Cita heeft het niet altijd makkelijk gehad. Ze werd mishandeld door haar vader en woont sindsdien in onze Rumah Bina Budi. Gelukkig is na veel praten met de ouders de lucht geklaard en ziet de vader in dat hij fout geweest is. Cita heeft weer goed contact met hen maar blijft in de RBB (dit is vlakbij)  wonen omdat het nu zo goed met haar gaat. Ze heeft zelfvertrouwen, het gaat weer goed op school, ze heeft plezier en doet overal aan mee met een grote glimlach op haar gezicht. 

Onlangs werd Cita gevraagd haar school te vertegenwoordigen tijdens de 'Fashion Design' wedstrijd in Pangandaran. Die uitdaging nam ze aan en begon druk te tekenen en schetsen. Haar ontwerp werd een creatie zoals zij denkt dat meisjes in een ver verleden zich kleden. We hebben haar natuurlijk geholpen bijvoorbeeld met de aanschaf van materialen en het zorgen van een professionele kleermaker die haar creatie in elkaar heeft gezet.  Vandaag hoorden we dat onze Cita de wedstrijd heeft gewonnen! Wat een prestatie en wat zijn we ontzettend trots op haar! Ze is gevraagd om deel te nemen aan een andere wedstrijd en ook deze uitdaging gaat ze aan. Cita heeft aangegeven dat ze na het behalen van haar middelbare school diploma heel graag een opleiding wil gaan doen in deze richting. Dit zou kunnen in Bandung. 

Blijf goed je best doen op school Cita en blijf in je droom geloven want jij komt er wel! Meraih Bintang 'start here - go anywhere'