Tijdens hun bezoek in 2016 besloten Hedie en Jos om Verisa te sponsoren, een van de kinderen op onze wachtlijst.

Bezoek uit Holland

Soms krijgen we als stichting de vraag of het mogelijk is om onze kleuterschool en/of sociale projecten in Pangandaran te bezoeken. Ons antwoord: uiteraard, je bent van harte welkom! 

Wel vragen we je om je bezoek van te voren via e-mail aan ons kenbaar te maken zodat we samen een dag en tijdstip kunnen afspreken. Dit om het lesprogramma van de kinderen zo min mogelijk te verstoren. 


Het zijn juist de rapportages van mensen die in de gelegenheid zijn om onze projecten te bezoeken, die anderen over de streep halen om onze stichting te steunen. We hopen dan ook van harte dat je een bijdrage voor onze website wilt maken in de vorm van een kort verslag met wat mooie foto's van jouw bevindingen en ontmoetingen met ons team, kids en ouderen. Met onder meer jouw verhaal vertellen wij aspirant-sponsors, donateurs en andere geïnteresseerden over het werk van onze Stichting in Pangandaran. Jullie zijn de beste ambassadeurs die we ons kunnen wensen! 

 

Een overzicht van leuke, spontane rapportages met foto's van bezoek uit Holland die met eigen ogen kwamen kijken naar hoe het geld besteed wordt aan onze sociale projecten. Terima kasih voor jullie interesse!

bezoek2018