Bezoek familie van der Neut 

Het werd een unieke ervaring voor ons en we waren verheugd te zien dat de kinderen gezond en blij waren.

Toen wij 3 jaar geleden een groepsreis maakten door Indonesië zijn wij zeer onder de indruk gekomen van de verhalen van Suryadi (onze gids) over zijn schooltje in Pangandaran. Omdat we zeer benieuwd waren hoe het nu met de school en de kinderen ging, hebben wij op woensdag 3 september een bezoek gebracht aan Pangandaran. Het werd een unieke ervaring voor ons en we waren verheugd te zien dat de kinderen gezond en blij waren.


We werden met warm enthousiasme ontvangen door de kinderen en de leiding. We werden getrakteerd op zang en dans en tot onze grote verbazing bleken deze jonge kinderen (3-6 jaar) al les te krijgen in de Engelse taal. Tijdens ons bezoek hebben we de kinderen een ijsje aangeboden, wat zeer werd gewaardeerd. We hebben kunnen ervaren dat Darto en het team zeer goed werk verrichten door zich zo goed in te zetten voor deze kinderen.

Al met al was het een enige ervaring en we zijn dankbaar dat we een heel klein steentje mogen en kunnen bijdragen aan de Stichting Meraih Bintang. Een prima goed doel om aan te doneren!!!!

Ria van der Neut over haar bezoek aan onze school op 03-09-2014

 

Dank je wel Ibu Ria en familie voor jullie interesse en namens alle kidz: terima kasih voor de lekkere ijsjes!