Wij zijn blij met uw donatie, schenking of nalatenschap, meer weten? Kijk hier op onze website.

Korte nieuwsberichten

Juni 2020
 


 

SPONSORREIS AUGUSTUS 2021

Op 16 februari 2021 bestaat onze stichting officieel 10 jaar. Dit willen we samen met onze sponsors en donateurs vieren in Pangandaran. Via onze partner Merapi Tour & Travel bieden we daarom een 16-daagse rondreis Java aan met een verblijf van 5 dagen in Pangandaran. Interesse? Registreer je dan, het kan tot 1 September a.s. Officiële aanmelding volgt aan het eind van dit jaar.  Meer informatie vind je hier!
 

WIE WORDT DZAKIRA'S HELD EN SPONSORT HAAR OP WEG NAAR EEN MOOIE TOEKOMST?

Kleine Dzakira toont trots haar eindejaarsrapport want ze is over van de eerste klas kleuterschool naar de tweede klas. Dzakira wacht nog altijd op een sponsor die haar en haar familie wil helpen om Dzakira te laten dromen over een mooie toekomst en haar ook naar de lagere en middelbare school te laten gaan zodat ze zich kan ontwikkelen tot een mooie jongedame die op eigen benen kan staan en zelfredzaam is. Wie wordt haar held? Vul het aanmeldingsformulier in. PS het sponsoren van een kindje kan ook samen met familie, vrienden, kenissen, collega's of sportclub bijvoorbeeld. Doordat stichting Meraih Bintang de ANBI status heeft, is het ook mogelijk om middels een schenkingsovereenkomst van tenminste 5 jaar "voordelig" te sponsoren. Meer info hier!
OOK FADIL WACHT OP EEN SPONSOR!

Fadil is 5 jaar oud, hij wordt in September 6 en hoopt in het nieuwe schooljaar 2020-2021 naar de 1ste klas van de lagere school in Pangandaran te gaan. Fadil's vader en moeder zijn gescheiden en zijn moeder is een half jaar geleden naar Jakarta vertrokken haar zoontje bij zijn vader achterlatende. Fadil's vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft dus een zeer onregelmatig inkomen. Fadil heeft geen broertjes of zusjes. Ook voor Fadil zijn we op zoek naar een sponsor die Fadil weer laat geloven dat de wereld zo slecht nog niet is en ook hij zich kan ontwikkelen en een goede toekomst tegemoet mag zien, hij op eigen benen kan staan en zelfredzaam wordt. Word JIJ wellicht zijn held? Vul dan het aanmeldingsformulier in. PS ook het sponsoren van Fadil kan samen met familie, vrienden, kenissen, collega's of sportclub bijvoorbeeld. Doordat stichting Meraih Bintang de ANBI status heeft, is het ook mogelijk om middels een schenkingsovereenkomst van tenminste 5 jaar "voordelig" te sponsoren. Meer info hier!