Wij zijn blij met uw donatie, schenking of nalatenschap, meer weten? Kijk hier op onze website.

Korte nieuwsberichten

Februari 2020


 

 • STEM OP ONS!
  Door Books 4 Life Groningen zijn we, samen met 3 andere goede doelen, genomineerd voor een  mooie donatie en is het mogelijk op ons te stemmen van 24 februari t/m 8 maart. Jouw stem bepaald mee welk bedrag naar welk doel gaat. Op 24 februari zal Books 4 Life Groningen vier berichten plaatsen op Facebook, één voor elk doel. Stemmen op een doel doe je door het bericht te liken en/of te delen. Dus elke like is één stem en delen is één stem. 


   
 • UPDATE PROJECT UITBOUW SURYADI's SCHOOL
  Stuc en schilderwerkzaamheden zijn gestart. We liggen perfect op schema!

       


   
 • KENNISMAKING MET MERAIH BINTANG IN PANGANDARAN
  Op 23 december 2019 brachten Hans en Gonneke Kuipers, op reis via Merapi Tour & Travel, een bezoek aan onze projecten in Pangandaran. We ontvingen van hen een mooi verslag en leuke foto's. Deze staan nu op onze website. Link naar het verslag.

   
 • ZWEMWEDSTRIJDEN TASIKMALAYA
  Op zondag 2 februari vinden er zwemwedstrijden plaats in Tasikmalaya. Alleen Verisa, Rasyifa en Nayla zullen onze eMBi Swimclub vertegenwoordigen. Ikhsan, Ica, Brondol, Dinda en Daniel, de andere kandidaten zijn allemaal herstellende van tyfusachtige aanval.  UPDATE: Nayla en Rasyifa hebben op alle afstanden in de top 7 gezwommen. Verisa ging met brons op de vrije slag en zilver op de vlinderslag naar huis! 

   
 • SPONSOR GEZOCHT!
  Op de huidige wachtlijst wacht alleen nog deze ondeugd, Dzakira Aftali, op een sponsor. Word JIJ haar held? Dzakira is 5 jaar oud Ze gaat naar de kleuterschool. Haar moeder is kostwinner van het gezin en werkzaam als lerares op onze school. Ze krijgt hiervoor een vergoeding. Haar vader heeft geen vaste baan. Dzakira heeft nog 1 ouder zusje.