Wij zijn blij met uw donatie, schenking of nalatenschap, meer weten? Kijk hier op onze website.

Korte nieuwsberichten

Juli 2022


WANDEL VOOR EEN ANDER! HEUVELLAND 4-DAAGSE

Onze lopers zamelden dit jaar geld in voor de projecten studiefonds en brush, wash & smile. Samen hebben ze het geweldige bedrag van € 975 bij elkaar gelopen. Geweldig! Wandel voor een ander

 

 

 

VIERING VAN DE ONAFHANKELIJKHEID VAN INDONESIË 2022

Vandaag, 9 augustus,  is het voor het eerst weer sinds de corona pandemie fun & games dag voor de kleuters op Suryadi's school alvast ter viering van de onafhankelijkheid van Indonesië (17 augustus). Morgen is het de beurt aan de kinderen op de SD (lagere school).

     

     

 

ALS JIJ EEN KIND IN ARMOEDE ZOU KUNNEN HELPEN ....

ALS JIJ EEN KIND IN ARMOEDE ZOU KUNNEN HELPEN, ZOU JIJ DAT DAN OOK DOEN? Wanneer je een kind sponsort krijgt hij/zij de kans om uit de vicieuze cirkel van armoede te groeien. Jouw steun zorgt er dan voor dat hij/zij toegang krijgt tot onderwijs, gezondheidszorg, maaltijden en naschoolse activiteiten. JIJ kan ook helpen door dit bericht te delen en nieuwe sponsors te vinden. Of als je nog geen kind sponsort, te overwegen om dit ook te gaan doen. Er staan 3 kinderen op de wachtlijst: Zakira, Syfa en Ilham --> meer informatie.

 

16 DAAGSE RONDREIS JAVA

Ga je mee? Neem deel aan onze 16-daagse rondreis Java met een bezoek aan Pangandaran en de projecten van onze stichting. Ontmoet je sponsorkind en/of je geadopteerde oma of opa! Wil je weten wie we zijn en wat we doen, dan ben je natuurlijk ook gewoon van harte welkom. De reis zal plaatsvinden van 6 t/m 21 maart 2023. Er is nog plaats. De reis zal worden uitgevoerd door Merapi Tour & Travel. Lijkt het je wat? Volg deze link voor alle informatie met betrekking tot het programma, de hotels en de kosten van deze unieke rondreis! Aanmelden kan nog tot 24 augustus a.s.