Nieuws

Nieuws

MBbeheer Meriah Bintang
/ Categorieën:

Wie wil oma Supini adopteren? 

Oma Supini is 75 jaar en woont in kampong Purbahaya samen met haar zoon. Oma Supini kan sinds 5 jaar niet meer lopen. Oorzaak is onbekend. Haar zoon heeft alleen de lagere middelbare school doorlopen (dit is volgens de wet verplicht). Hij heeft geen werk en doet af en toe wat klusjes in de buurt als hem dat gevraagd wordt. Dankzij een sponsor hebben we voor oma Supini een rolstoel kunnen kopen waardoor ze thuis wat mobieler is en ook weer wat kan koken, hetgeen ze het liefst doet. Soms helpen buren ook door hen wat eten te brengen. Wil jij oma Supini adopteren? Neem dan contact met ons op...

Door een oma of opa te adopteren voor € 20,00 per maand lever jij een bijdrage aan hun dagelijkse voedselbehoefte. Als stichting zorgen we er verder voor dat zij 1x per maand worden bezocht, houden we via de gemeenschap van de kampong waar hij of zij woont een vinger aan de pols en zorgen we ervoor dat indien nodig hij of zij naar de dokter/ziekenhuis kan of medicijnen krijgt.

Met Idul Fitri kun je 1x per jaar extra € 25,00 schenken. Je opa of oma krijgt dan een extra en feestelijk voedselpakket plus een setje nieuwe kleding of sarong.

Aanmeldingsformulier adopteer een oudere