Nieuws

Nieuws

Pakweg webdesign
/ Categorieën: Kom in actie

Duo marathon Armand & Danique

Samen gaan wij (Armand & Danique) de duo marathon van de Ronde Venen lopen op 20 november! We stappen even helemaal uit onze comfortzone en gaan slechts 42km afwisselend hardlopend en fietsend afleggen. Dit doen wij niet zomaar, wij willen namelijk met deze actie geld inzamelen om een opa of oma in Indonesië een financiële bijdrage te geven voor hun oude dag! Help jij ons mee? We zouden het tof vinden als je hier een kleine bijdrage aan zou willen leveren! 

Veel leesplezier! Wil je Armand en Danique steunen met hun geweldige actie, dat kan via https://www.geef.nl/.../duo-marathon-armand.../donateurs

Groetjes Armand en Danique

Onze voorbereidingen voor de duo marathon lopen volgens plan. Super spannend en een grote uitdaging voor ons om de 42 kilometer en 195 meter lopend en fietsend samen af te leggen. Dit willen wij in vier en een half uur zien te fixen!

Gaaf hoe wij gesteund en aangemoedigd worden door héél véél mensen. Zelfs onze zwager en oom Bing komt uit Portugal over om ons aan te moedigen! Wij zijn blij dat wij met deze uitdaging de Stichting Meraih Bintang kunnen steunen! Ons doel voor de financiële bijdragen hebben wij ondertussen behaald maar dat kan natuurlijk altijd meer worden, zodat we nog meer opa's en oma's in Indonesië kunnen ondersteunen! Danique's Indische opa, Henri Müller, heeft in zijn leven altijd Indonesische mensen financieel ondersteund en zou erg trots op onze uitdaging zijn. We horen hem al zeggen: djempol

We hebben kleine blessures hier en daar maar dat moet goedkomen voor 20 november. Van de week gaan we ons plan bespreken van wisselen en verdelen we de kilometers die wij gaan lopen. We hebben er zin in!