Korte nieuwsberichten - Archief

Mei 2020
  

 • NIEUWSBRIEF 3 

  Nieuwsbrief 3 van dit jaar is uit. Lees hem hier


   
 • NOODPROJECT VOEDSELBANK 

  Vandaag (19-05-2020) is ons noodproject voedselbank in kampong Bulak Laut Pangandaran van start gegaan en kon de eerste groep mensen worden verwelkomd. Ook werd bij iedereen eerst hun temperatuur opgemeten. Behalve voedsel wordt hier ook voorlichting gegeven over het COVID-19 virus en het juiste gebruik van mondkapjes, die overigens gratis worden uitgedeeld door de voedselbank. Het noodproject voedselbank is supersnel tot stand gekomen in samenwerking met #WildeGanzen

      


   
 • PROJECT BOUW UITBREIDING SCHOOL AFGEROND

  De bouwwerkzaamheden zijn klaar en het project wordt nu afgerond. De school is uitgebreid met 6 klaslokalen en toiletfaciliteiten in de vorm van urinoirs, hurk- en zittoiletten. We zijn nu gestart met het werven van fondsen voor de inrichting van deze 6 klaslokalen, het sound-proof maken van ons muzieklokaal en de inrichting van ons danslokaal. 


   
 • EMBI BABY NIEUWS

  We zijn heel dankbaar en blij te kunnen melden dat onze juffen Riska en Siti, vandaag op 5 mei, beiden zijn bevallen van een dochtertje in het nieuwe ziekenhuis van Pangandaran. De moeders en kindjes maken het goed.

   
 • LOCKDOWN PERIODE PANGANDARAN VERLENGD TOT 21 MEI 

  De lockdown periode voor Pangandaran is verlengd tot 21 mei en de scholen zullen tot die datum gesloten blijven! Ook geldt er een lock down voor de grote steden in West-Java zoals Bandung en Tasikmalaya bijvoorbeeld.    
 • PROJECT VOEDSELBANK


  Corona noodhulp: project voedselbankDit project doen we in samenwerking met Wilde Ganzen.    

 • DZAKIRA WACHT NOG STEEDS OP EEN SPONSOR...

  Wie helpt deze vrolijke 5 jarige jonge dame en wordt haar held of worden haar helden? Dzakira gaat momenteel naar onze kleuterschool Suryadi's school TK Meraih Bintang. Als je een formulier "periodieke gift in geld" invult voor een periode van minimaal 5 jaar is je structurele gift (bijvoorbeeld om een kind te sponsoren) volledig aftrekbaar omdat stichting Meraih Bintang de ANBI status heeft! Kijk voor meer informatie elders op onze website.