Kerstmarkt Intratuin

Kerstmarkt zaterdag 21 december Intratuin Maastricht

Stichting Meraih Bintang is op zaterdag 21 december vertegenwoordigd met een stand op de kerstmarkt van Intratuin Maastricht aan de Molensingel 87 van 09.30 - 17.30 uur.


Evenals de afgelopen jaren is onze stichting ook dit jaar weer met een stand te gast bij Intratuin Maastricht. Nog op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor onder de boom of  wil je gewoon een praatje te maken? Kom dan gezellig langs. We zijn aanwezig tussen half 10 en half 6!

De opbrengst uit de verkoop gaat dit jaar naar de behandeling en operatie van Mely. Mely Restyawati is een 8 jarig meisje in Pangandaran, West-Java Indonesië. Ze is samen met haar ouders, ouder zusje en jonger broertje hier heen verhuisd. Zowel haar vader als haar moeder hebben alleen maar de lagere school afgemaakt. Mely's vader werkt als visser maar heeft geen eigen boot. Hij gaat mee als crew met anderen als hij daarvoor gevraagd wordt. Het beetje geld wat hij daarmee verdient is het enige inkomen wat het gezin iedere maand heeft. Mely is inmiddels opgenomen in ons sponsor een kind project.  We zijn inmiddels een crowdfunding actie in de hoop dat donateurs en sponsors zich melden en een (kleine) bijdrage te leveren om Mely zo te kunnen helpen! Mely lijdt aan strabismus oftewel scheelzien (2 ogen) en heeft een operatie nodig om dit te herstellen. Waar hier in Nederland de behandeling/operatie een fluitje van een cent is en gewoon per dagopname geregeld kan worden is dat in Indonesië een heel ander verhaal, zeker voor families zoals die van Mely die niet eens aan een operatie durven denken omdat er simpelweg geen geld voor is! 

Draag je Mely een warm hart toe? Via onze crowdfund actie kun je ook zo een bijdrage doen en kleine Mely in Pangandaran helpen: https://www.geef.nl/nl/actie/laat-mely-zien/donateurs