Nieuws

Nieuws

Geef Putri haar glimlach terug!

4 jaar geleden is Putri aangevallen door een man met een mes. De schade die hierdoor zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van haar gezichtje en linker arm is aangericht is enorm!

Lees verder...

Aanschaf 15 volleyballen

Onze JS-eMBi Meraih Bintang Foundation volleybal club heeft zowel teams voor jongens als meisjes. De groep meisjes heeft inmiddels meer als 50 deelnemers.

Lees verder...

Opvolging gezondheidscheck

Vandaag was Alma, na de gezondheidscheck bij 60 ouderen in kampong Bulak Laut op 11 november jl,  terug en heeft ze na overleg te hebben gehad met een arts deze opgevolgd.

Lees verder...

Wie wil Mika sponsoren?

Nadhira Mikaila (MIKA): geboortedatum 06-08-2017. Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool en als ze later groot is wil ze graag dokter worden. 

Lees verder...

NOODHULP ACTIE!

Indonesische sawa's drogen uit door klimaatverandering, rijst duurder! Rijst is hèt hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding. Er is een actie nodig voor families in Pangandaran!

Lees verder...

Overlijden opa Suyud

Gisterenavond bereikte ons het trieste nieuws dat opa Suyud eerder die dag was overleden. Wij wensen zijn dochter en verdere familie veel sterkte toe. We zullen hem missen!

Lees verder...

Adopteer Opa Ahmad

Opa Ahmad is 69 jaar oud, zijn vrouw is 7 jaar geleden overleden. Hij woont samen met zijn 3 zoons in een huis. Deze zijn allemaal visser en hebben een zeer onregelmatig en laag inkomen.

Lees verder...

Overlijden oma Bambung Uus

Op 8 september bereikte ons het verdrietige nieuws dat oma Bambug Uus, een van onze geadopteerde omaatjes, vannacht om 1:30 uur op 87 jarige leeftijd is overleden.

Lees verder...

rss_feedRSS
123