Nieuws

Nieuws

Geef Putri haar glimlach terug!

4 jaar geleden is Putri aangevallen door een man met een mes. De schade die hierdoor zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van haar gezichtje en linker arm is aangericht is enorm!

Lees verder...

Aanschaf 15 volleyballen

Onze JS-eMBi Meraih Bintang Foundation volleybal club heeft zowel teams voor jongens als meisjes. De groep meisjes heeft inmiddels meer als 50 deelnemers.

Lees verder...

Opvolging gezondheidscheck

Vandaag was Alma, na de gezondheidscheck bij 60 ouderen in kampong Bulak Laut op 11 november jl,  terug en heeft ze na overleg te hebben gehad met een arts deze opgevolgd.

Lees verder...

NOODHULP ACTIE!

Indonesische sawa's drogen uit door klimaatverandering, rijst duurder! Rijst is hèt hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding. Er is een actie nodig voor families in Pangandaran!

Lees verder...

Overlijden Zelda 02-08-2023

Zojuist bereikte ons het bijzonder verdrietige nieuws dat Zelda, uit de 3de klas van onze lagere school, tijdens een hart operatie in een ziekenhuis in Jakarta is overleden. 

Lees verder...

Suryadi with us always!

Suryadi with us always! Vandag 12 juli is het precies 5 jaar geleden dat onze Suryadi plotseling en geheel onverwacht overleed. We missen hem allemaal nog iedere dag!

Lees verder...

Durf te vragen!

Aleya lijdt aan de zeldzame bloedziekte thalassemia. Ze heeft iedere 3 weken een bloedtransfusie nodig en dure medicijnen.

Lees verder...

rss_feedRSS