Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een kind?

Neem dan contact met ons op via e-mail  en informeer naar welke kinderen in afwachting zijn van een sponsor of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 

Spreekt het sponsoren van een kind je aan maar kun je het maandelijkse bedrag niet alleen opbrengen? Dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om samen met familie, vrienden, buren, school, klas, collega’s, sportclub maar  ook als bedrijf één of meerdere kinderen sponsoren.

Stichting Meraih Bintang heeft een ANBI keurmerk dit betekent dat je je gift kunt aftrekken in je belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat je doet: een periodieke gift of eenmalig: meer informatie.In afwachting van een definitieve sponsor zijn:

ZAKIRA AFTALI is 6 jaar oud (geboortedatum: 17-09-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 1ste klas van de lagere school en als ze later groot is wil ze graag volleybalster worden. 

Achtergrond informatie familie Zakira


 

SYFA KHOERUNISA is 6 jaar oud (geboortedatum: 06-02-2015). Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool en als ze later groot is wil ze graag verpleegster worden. 

Achtergrond informatie familie Syfa
 

 

ILHAM SETIAWAN is 7 jaar oud (geboortedatum: 22-02-2014). Hij gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de lagere school en als hij later groot is wil hij graag in het leger. 

Achtergrond informatie familie Ilham

 


RAHAYU (AYU) HERLINDO is 7 jaar oud (geboortedatum 29-08-2014). Ze gaat dit jaar naar de 1ste klas van de lagere school en als zij later groot is wil ze graag politieagent worden.

Achtergrond informatie familie Ayu