Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een kind?

Neem dan contact met ons op via e-mail  en informeer naar welke kinderen in afwachting zijn van een sponsor of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 
 In afwachting van een sponsor is:

 

DZAKIRA AFTALI is 5 jaar oud (geboortedatum: 17-09-2014). Ze gaat het komend schooljaar 2020-2021 naar de 2de klas van de kleuterschool. Haar moeder is kostwinner van het gezin en werkzaam als lerares op onze school. Ze krijgt hiervoor een vergoeding. Haar vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft een zeer onregelmatig inkomen. Dzakira heeft nog 1 ouder zusje.

Dzakira wacht op een sponsor die haar en haar familie wil helpen, liefst tot ze de hogere middelbare school heeft doorlopen. Omdat deze "held" zich nog niet gemeld heeft, hebben we via het platform GEEF.nl een actie gedaan. Zo hebben we het benodigd sponsorbedrag voor 1 jaar bijeen kunnen brengen. Dit betekent concreet dat Dzakira tot 01-09-2021 gesponsord is, naar school kan en er in haar basisbehoeften wordt voorzien. Ben jij de "held" die Dzakira vast wil sponsoren? Vul dan het aanmeldingsformulier in!  In dat geval wordt het bedrag wat we met deze actie hebben bijeengebracht gebruikt om een ander kansarm kind in Pangandaran te helpen.

 Spreekt het sponsoren van een kind je aan maar kun je het maandelijkse bedrag niet alleen opbrengen? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld samen met familie, vrienden, buren, school, klas, collega’s of leden van je sportclub samen 1 of meerdere kinderen sponsoren.

Stichting Meraih Bintang heeft een ANBI keurmerk dit betekent dat je je gift kunt aftrekken in je belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat je doet: een periodieke gift of eenmalig: meer informatie.