Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een kind?

Neem dan contact met ons op via e-mail  en informeer naar welke kinderen in afwachting zijn van een sponsor of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 
 In afwachting van een sponsor zijn:

 

DZAKIRA AFTALI is 5 jaar oud (geboortedatum: 17-09-2014). Ze gaat het komend schooljaar 2020-2021 naar de 2de klas van de kleuterschool. Haar moeder is kostwinner van het gezin en werkzaam als lerares op onze school. Ze krijgt hiervoor een vergoeding. Haar vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft een zeer onregelmatig inkomen. Dzakira heeft nog 1 ouder zusje.

 

FADIL SETIAWAN is 5 jaar oud (geboortedatum: 28-09-2014). Hij gaat het komend schooljaar 2020-2021 naar de 1ste klas van de lagere school. Zijn ouders zijn gescheiden en zijn moeder is 6 maanden geleden vertrokken naar Jakarta, Fadil achterlatende bij zijn vader. Fadil's vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft een zeer onregelmatig inkomen. Fadil heeft geen broertjes of zusjes.

 

 Spreekt het sponsoren van een kind je aan maar kun je het maandelijkse bedrag niet alleen opbrengen? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld samen met familie, vrienden, buren, school, klas, collega’s of leden van je sportclub samen 1 of meerdere kinderen sponsoren.

Stichting Meraih Bintang heeft een ANBI keurmerk dit betekent dat je je gift kunt aftrekken in je belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat je doet: een periodieke gift of eenmalig: meer informatie.