Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een kind?

Neem dan contact met ons op via e-mail  en informeer naar welke kinderen in afwachting zijn van een sponsor of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 
 In afwachting van een sponsor zijn:

DZAKIRA AFTALI is 6 jaar oud (geboortedatum: 17-09-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool. Haar moeder is kostwinner van het gezin en werkzaam als lerares op onze school. Ze krijgt hiervoor een vergoeding. Haar vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft een zeer onregelmatig inkomen. Dzakira heeft nog 1 ouder zusje.
Staat > als 1 jaar op de wachtlijst!

 

SYFA KHOERUNISA is 6 jaar oud (geboortedatum: 06-02-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool. Haar moeder is gescheiden en enige kostwinner. Ze werkt als lerares op onze school en krijgt hiervoor een vergoeding. Syfa heeft geen broertjes of zusjes. 

ILHAM SETIAWAN is 6 jaar oud (geboortedatum: 22-02-2014). Hij gaat dit schooljaar naar de 1ste klas van de lagere school. Zijn vader is seizoenswerker en werkt bij verhuur van paardjes op het strand op zaterdag en zondag en heeft een heel laag en onregelmatig inkomen. Ilham heeft een jonger tweeling broertje en zusje. Zijn moeder is zwanger van haar 4de kindje.


 

RAHAYU (AYU) is 6 jaar oud (geboortedatum: 15-08-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool. Haar vader verkoopt traditionele snacks op een houten kar, Kupat Tahu genaamd, waarmee hij door de straten van Pangandaran loopt. Door de week rondom de markt en in het weekend op een locatie waar veel toeristen komen zoals voor een van de hotels. Dit is hun enige bron van inkomsten. Ayu heeft geen broertjes of zusjes.

 

 

Via het platform GEEF.nl hebben we voor Dzakira het benodigd sponsorbedrag voor 1 jaar bijeen gebracht. Dit betekent concreet dat Dzakira tot 01-09-2021 gesponsord is, naar school kan en er in haar basisbehoeften wordt voorzien. In het geval dat zich voor die tijd een sponsor voor haar meldt, wordt het bedrag wat we met de GEEF actie hebben bijeengebracht gebruikt om een ander kansarm kind in Pangandaran te helpen.

 Spreekt het sponsoren van een kind je aan maar kun je het maandelijkse bedrag niet alleen opbrengen? Dan kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld samen met familie, vrienden, buren, school, klas, collega’s of leden van je sportclub samen 1 of meerdere kinderen sponsoren.

Stichting Meraih Bintang heeft een ANBI keurmerk dit betekent dat je je gift kunt aftrekken in je belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat je doet: een periodieke gift of eenmalig: meer informatie.