Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een kind?

Neem dan contact met ons op via e-mail  en informeer naar welke kinderen in afwachting zijn van een sponsor of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 
 
In afwachting van een definitieve sponsor zijn:

ZAKIRA AFTALI is 6 jaar oud (geboortedatum: 17-09-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 1ste klas van de lagere school en als ze later groot is wil ze graag volleybalster worden. Haar moeder is kostwinner van het gezin en sinds 15 juli 2021 werkzaam als lerares op een van de andere kleuterscholen in Pangandaran (overgeplaatst door de Eduboard). Ze krijgt hiervoor een vergoeding. Haar vader heeft geen vaste baan maar werkt als dagarbeider en heeft een zeer onregelmatig inkomen. Zakira heeft nog 1 ouder zusje.
 

 

SYFA KHOERUNISA is 6 jaar oud (geboortedatum: 06-02-2015). Ze gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de kleuterschool en als ze later groot is wil ze graag verpleegster worden. Haar moeder is gescheiden en enige kostwinner. Ze werkt als lerares op onze school en krijgt hiervoor een vergoeding. Syfa heeft geen broertjes of zusjes. 

ILHAM SETIAWAN is 7 jaar oud (geboortedatum: 22-02-2014). Hij gaat dit schooljaar naar de 2de klas van de lagere school en als hij later groot is wil hij graag in het leger. Zijn vader is seizoenswerker en werkt bij verhuur van paardjes op het strand op zaterdag en zondag en heeft een heel laag en onregelmatig inkomen. Ilham heeft een jonger tweeling broertje en zusje. Zijn moeder is zwanger van haar 4de kindje.


 

RAHAYU (AYU) is 6 jaar oud (geboortedatum: 15-08-2014). Ze gaat dit schooljaar naar de 1ste klas van de lagere school en als ze later groot is wil ze graag politieagent worden. Haar vader verkoopt traditionele snacks op een houten kar, Kupat Tahu genaamd, waarmee hij door de straten van Pangandaran loopt. Door de week rondom de markt en in het weekend op een locatie waar veel toeristen komen zoals voor een van de hotels. Dit is hun enige bron van inkomsten. Ayu heeft geen broertjes of zusjes.

 

 


Spreekt het sponsoren van een kind je aan maar kun je het maandelijkse bedrag niet alleen opbrengen? Dan kun je er ook voor kiezen om samen met familie, vrienden, buren, school, klas, collega’s, sportclub maar  ook als bedrijf bijvoorbeeld één of meerdere kinderen sponsoren.

Stichting Meraih Bintang heeft een ANBI keurmerk dit betekent dat je je gift kunt aftrekken in je belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat je doet: een periodieke gift of eenmalig: meer informatie.