Hoe kun je doneren?

Stichting Meraih Bintang steunen kan bijvoorbeeld door het doen van een donatie of eenmalige gift maar er zijn veel meer manieren. Graag attenderen wij u hier op zodat u voor uzelf de juiste keuze kunt maken.


Overschrijven via bank

Stichting Meraih Bintang is een non-profit organisatie gefinancierd door particuliere donaties van particulieren, bedrijven en andere organisaties. Naast bijdragen aan onze projecten worden ook algemene donaties gewaardeerd. Nieuwe en bestaande sponsors kunnen de volgende bankgegevens gebruiken om Stichting Meraih Bintang te ondersteunen. 

ING Bank - Eindhoven, Nederland
IBAN: NL19 INGB 0653210191
Accountnaam: Stichting Meraih Bintang
BIC/SWIFT: INGBNL2A

 

Via donatie module

Via de DONATIEMODULE  van allegoededoelen.nl kunt u snel, veilig en eenvoudig online een bedrag overmaken naar Stichting Meraih Bintang. U heeft de keuze uit diverse mogelijkheden zoals met iDeal, Creditcard, Wallie, paypal en tal van andere mogelijkheden.

 

Via automatische incasso

Het is mogelijk om via een automatische incasso onze stichting te steunen. Doneren middels automatische incasso kan bijvoorbeeld door een algemene donatie te doen. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen en opsturen van het algemeen incassoformulier en wij doen de rest!