Oma Esih is vandaag geadopteerd! Verhaal voor Kleine Goede Doelen september 2021

Actuele wachtlijst

Wil jij hèt verschil maken in het leven van een opa of oma?

Zodra alle opa's en oma's op de wachtlijst geadopteerd zijn wordt de wachtlijst vernieuwd. Er zijn heel veel ouderen in slechte omstandigheden die hard hulp nodig hebben.

Neem dan contact met ons op via e-mail en informeer naar welke opa's en oma's in afwachting zijn van adoptie of vul meteen het aanmeldingsformulier in! 
 


 

OMA ENCIN is ongeveer 67 jaar oud en woont alleen in kampong Cikembulan. Ze heeft geen familie. Voor de corona pandemie maakte en verkocht ze nasi cuning om wat geld te verdienen voor haar levensonderhoud. Haar enige bron van van inkomsten nu is de kleine bijdrage van IDR 600.000 (omgerekend via OANDA op 17-12-2021: €37) die ze eens in de 6 maanden ontvangt van de overheid maar dat is uiteraard verre van genoeg! Door oma Encin te adopteren voorzie je in haar dagelijkse voedselbehoefte. Als stichting zorgen we er verder voor dat oma Encin minimaal 1x per maand wordt bezocht, houden we via de gemeenschap van de kampong waar zij woont een vinger aan de pols en zorgen we ervoor dat als zij hulp nodig heeft of naar de dokter moet of medicijnen nodig heeft zij deze krijgt.