Actuele wachtlijst

Wilt jij hèt verschil maken in het leven van een oudere en een opa of oma adopteren?

Vul dan meteen het aanmeldingsformulier in!

 

                    
Oma Esih                                  Oma Kastem                           Opa Ici

 

  • Oma Esih heeft een kleine, heel eenvoudige, warung met koffie en wat kleine snacks waarmee ze wat geld probeert te verdienen.
  • Oma Kastem zorgt voor 3 kleinkinderen, haar man werkt als "parkeerbeheerder" aan de openbare weg hier krijgt hij van de automobilisten een paar roepia fooi voor. 
  • Opa Ici heeft 5 jaar geleden een hersenbloeding gehad. Hij is daarvan maar gedeeltelijk hersteld. Zijn vrouw, steun en toeverlaat is in April 2019 plotseling overleden. Hun dochter probeert nu, zo goed en zo kwaad als het gaat, voor hem te zorgen maar heeft een paar maanden geleden een motor ongeluk gehad en kan nog maar moeilijk lopen. Opa Ici probeert met het verzamelen van afval wat geld te verdienen. Dit is hun enige bron van inkomsten.

Oma Kastem en oma Esih hebben allebei voor een jaar een sponsor: tot 01-09-2021. Mocht zich voor die tijd een permanente sponsor voor een van hen of voor hen allebei melden, dan gaat de maandelijkse bijdragen automatisch over naar een andere oma of opa.

Voor opa Ici zijn we een geefactie opgestart om te proberen zo ook voor hem het bedrag voor 1 jaar sponsoring bij elkaar te krijgen. Nodig is € 278,00