Korte nieuwsberichten - Archief

Augustus 2019


 

 • SPECIALE AANBIEDING!
  Rugzakje Meraih Bintang € 5,00 excl. verzendkosten. € 5,00 per rugzak is bestemd voor ons project "uitbreiding kleuterschool TK Meraih Bintang" in Bulak Laut. BESTEL HIER!


   
 • GOED ONDERWIJS VOOR IEDEREEN.... want elk kind heeft hier recht op!
  Kleine Goede Doelen publiceerde op 26 augustus ons verhaal "goed onderwijs voor iedereen".


   
 • SAMENWERKING MET WILDE GANZEN!
  Voor ons project "uitbreiding TK Meraih Bintang" zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Wilde Ganzen! Voor het project is een bedrag begroot van totaal € 59.733

  Wilde Ganzen bestrijdt armoede wereldwijd. Hun motto: Klein project; groot verschil. Door middel van een financiële bijdrage, kennis en expertise stimuleren zij projecten en sociale ondernemingen die voortkomen uit gezamenlijk initiatief van bevlogen Nederlanders en mensen die in armoede leven. Zo zorgt men voor een directe én structurele verbetering van hun situatie en een kansrijke toekomst.

   
   
 • WANDEL VOOR EEN ANDER: HEUVELLAND 4-DAAGSE
  Vandaag (Zondag 11 Augustus) de afsluitende dag van de Heuvelland 4-daagse en we zijn trots en heel blij te kunnen melden dat ondanks een blaar hier en daar iedereen de finish gehaald heeft! Super bedankt allemaal voor jullie inzet en doorzettingsvermogen! Het bedrag wat deze kanjers bijelkaar gelopen hebben voor onze stichting, in het bijzonder voor het project uitbreiding van onze gratis school TK Meraih Bintang, wordt later deze maand bekend gemaakt. Je kunt nog steeds helpen helpen door een donatie te doen voor ons project: https://www.geef.nl/nl/actie/heuvelland4daagse/donateurs

  Verslag belevenissen van José en Hanny tijdens de Heuvelland 4-daagse!

    


 

 • ONZE EIGEN ZWEM STER!
  Afgelopen maart veroverde onze Cita al 2x goud en 2x zilver tijdens de Pangandaran Regency zwemwedstrijden (categorie lagere middelbare school). Cita kwam uit op alle 4 de diciplines over 50 meter! Zij is met dit geweldige resultaat ook als 1ste geëindigd in het klassement Pangandaran Regency en won daarmee IDR 800.000. en een startplek voor de provinciale wedstrijden voor West-Java! Deze wedstrijden zijn afgelopen week gehouden. Ook hier kwam Cita uit op 4 diciplines en eindigde heel erg knap steeds in de top 20! Wat een geweldige prestatie voor een meisje wat pas in oktober 2018 haar zwemdiploma haalde.

   
 • PROJECT VISNETTEN & MOTOR
  Het vangen van grotere vissoorten zorgt voor een hogere opbrengst. Hiervoor hebben we speciale visnetten nodig. Het gaat om "Liong Bun" netten: 8"/9" geschikt voor het vangen van grotere vissoorten. Ook nodig voor het ophalen van de netten is de aanschaf van een motortje. We willen om te beginnen starten met het aanschaffen van deze uitrusting voor 1 boot. Meer informatie over ons project visnetten & motor: hier. Voor dit project zoeken we een sponsor!

 

 • “Wij zijn blij met uw donatie, schenking of nalatenschap, meer weten? Kijk hier op onze website.”