Richtprijs o.b.v. 2 personen in 1 kamer € 2.295 en is gebaseerd op minimale deelname van 8 personen.
Toeslag 1-persoonskamer: € 500

In- en exclusief:

Inclusief: 

 • Intercontinentale vluchten 
 • Binnenlandse vlucht 
 • Accommodaties gebaseerd op middenklasse hotels, inclusief ontbijt 
 • Vervoer per AC-minibus, incl. maaltijden en overnachtingen van de chauffeur 
 • Nederlands- of Engelstalige gids 
 • Treinreis in Eksekutif class Bandung-Banjar (Pangandaran) 
 • Genoemde (niet optionele) excursies 
 • Boottocht Pangandaran - Cilacap 
 • Boekingskosten en bijdrage Calamiteitenfonds €30 per boeking 

Exclusief:

 • Overige maaltijden 
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard 
 • Niet genoemde of optionele excursies 
 • Reis- en annuleringsverzekering

Ga je mee naar Pangandaran in de zomer van 2021? 

Op 16 februari 2021 bestaat stichting Meraih Bintang 10 jaar! Om dit te vieren organiseren we in augustus een 16-daagse reis naar Java. 


Ga mee op reis, stap in een andere wereld en bezoek onze projecten, de sponsorkinderen en ouderen uit ons adoptieproject in Pangandaran en vier samen met ons het 10 jarig bestaan van onze stichting.

Via onze partner Merapi Tour & Travel bieden we van 01 t/m 16 augustus 2021 een 16-daagse rondreis Java aan met een verblijf van 5 dagen in Pangandaran.

Deze rondreis neemt je mee naar west- en midden Java, met als absoluut hoogtepunt het 10-jarig jubileum van de stichting Meraih Bintang in Pangandaran. Een rondreis met alle hoogtepunten van west Java en volop aandacht voor cultuur en leuke ontmoetingen. Je reist vanaf Jakarta, Bandung en Pangandaran naar Yogyakarta. Onderweg van Bandung naar Pangandaran maak je een prachtige treinreis door het bergachtige Preanger gebied. De reis en de accommodaties zijn uitstekend geschikt voor zowel jong als oud. Ieder hotel beschikt over een zwembad. Onderweg volop aandacht en tijd voor tussenstops waar je tijd hebt om foto's te maken, wandelen in de natuur en kennis te maken met het alledaagse leven en de mensen op Java.

Tijdens je verblijf in Pangandaran ontmoet je ons team, de kinderen en ouderen. Laten we je kennismaken met onze projecten. Heb je een sponsorkind(eren) dan bezoeken we de school en klas waar het kind naar school gaat. Proberen we in een kleine setting een thuisbezoek af te leggen bij het sponsorkind en zijn/haar familie. Bezoek je natuurlijk ook Suryadi's school en kun je deelnemen aan onze naschoolse activiteiten zoals de muziekles, traditionele dansles of woon een computerles en/of zwemtraining bij. Voor degene die een opa of oma geadopteerd hebben, organiseren we uiteraard ook een ontmoetingsmoment. Verder proberen we zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen, leuke dingen te doen en is er een dag gereserveerd voor de festiviteiten met betrekking tot ons 10 jarig bestaan. Wat er allemaal gaat gebeuren die dag blijft nog een verrassing. 

Behalve bovengenoemde activiteiten willen we jullie ook graag iets van de mooie omgeving laten zien. Daarom hebben we 2 halve dag excursies ingepland in jullie reis, waarvan wij vinden dat ze zeer de moeite waard zijn: een becaktour door de dessa's van Pangandaran en een bezoek aan de Green Canyon (zie programma rondreis).  

Optioneel is om een dag met de sponsorkinderen en team samen ergens op een mooie plek in de natuur te gaan lunchen, zwemmen voor de liefhebbers en/of bodyraften als er voldoende water in de rivier is.

Heb je interesse om samen met ons het 10 jarig jubileum van stichting Meraih Bintang te vieren en met eigen ogen te zien wat we allemaal doen, meld je dan. Hieronder vind je een link naar uitgebreide informatie over de reis en een link naar een sumier registratieformulier (dit is nog geen officieel aanmeldingsformulier)! Dit kan tot 1 September a.s. Het registratieformulier geeft aan dat je serieus interesse hebt om deel te nemen aan de reis zodat wij inzicht krijgen op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Het echte aanmeldingsformulier ontvang je eind dit jaar.


Tot ziens in Pangandaran!
Stichting Meraih Bintang
Darto, Juniah, Vincent, Loek  en Anita