Ibu Prima, uit ons team in Pangandaran, deelt maaltijd boxen uit.

Project maaltijd boxen

In maart 2020 ontstond vanuit onze achterban spontaan het idee om maaltijd boxen te verspreiden onder de allerarmsten in Pangandaran!

Voornamelijk de ouderen hebben het zwaar in Indonesië en met de coronacrisis nog meer als normaal. Er is geen AOW voor hen of een vangnet door de overheid. Ze zijn volledig aangewezen op zorg door hun kind(eren) of de gemeenschap. 


Maar tijdens de corona pandemie is er geen werk, dus geen inkomen en dus vaak geen eten of maar heel weinig. In maart zijn we gestart met het verspreiden van 200 maaltijd boxen per week, steeds in verschillende kampongs waardoor we inmiddels een goed beeld hebben van waar de meest schrijnende gevallen zich bevinden die onze hulp heel hard nodig hebben, maar komen we ook nog steeds nieuwe ouderen/families tegen. 

1 maaltijd box = 1 euro (dit is inclusief vervaardiging, verpakkingsmateriaal en distributie)

Help ons helpen en doneer direct via iDeal, uw bijdrage groot en klein is meer dan welkom! Liever via bank overschrijving kan natuurlijk ook: NL 19 INGB 0653210191 t.n.v. Stichting Meraih Bintang o.v.v. maaltijd boxen of via de QR code.