2022 Juli

 

Korte nieuwsberichten - Archief

Juli 2022


SPONSOR VOOR AYU!

We zijn heel blij en dankbaar te kunnen melden dat Ayu, een van de vier kinderen op onze wachtlijst van het sponsor een kind project, een sponsor gevonden heeft. ALS JE EEN KIND ZOU KUNNEN HELPEN, ZOU JIJ DAT DAN OOK DOEN? Wanneer je een kind sponsort krijgt hij/zij de kans om uit de vicieuze cirkel van armoede te groeien. Jouw steun zorgt er dan voor dat hij/zij toegang krijgt tot onderwijs, gezondheidszorg, maaltijden en naschoolse activiteiten. JIJ kan ook helpen door dit bericht te delen en nieuwe sponsors te vinden. Of als je nog geen kind sponsort, te overwegen om dit ook te gaan doen. Er staan nog 3 kinderen op de wachtlijst: Zakira, Syfa en Ilham --> meer informatie.

 

16 DAAGSE RONDREIS JAVA

Ga je mee? Neem deel aan onze 16-daagse rondreis Java met een bezoek aan Pangandaran en de projecten van onze stichting. Ontmoet je sponsorkind en/of je geadopteerde oma of opa! Wil je weten wie we zijn en wat we doen, dan ben je natuurlijk ook gewoon van harte welkom. De reis zal plaatsvinden van 6 t/m 21 maart 2023. Er is nog plaats. De reis zal worden uitgevoerd door Merapi Tour & Travel. Lijkt het je wat? Volg deze link voor alle informatie met betrekking tot het programma, de hotels en de kosten van deze unieke rondreis! Aanmelden kan nog tot 24 augustus a.s. 

 

NIEUWSBRIEF

Onze 4de nieuwsbrief van dit jaar is uit. Lees hier -->  Geen nieuws missen over onze projecten? Meld je dan aan en ontvang de digitale nieuwsbrief iedere 2 maanden automatisch in je mailbox!


TRADITIONELE DANSWEDSTRIJD

Op 20 juli vertegenwoordigden Zahra & Nazwa (sponsor een kind project) samen met een paar mede leerlingen hun lagere middelbare school in een traditionele danswedstrijd. Er deden in totaal 8 dansgroepen mee van verschillende middelbare scholen uit en voor Pangandaran Regency. De winnaar gaat door naar de provinciale wedstrijd voor West Java. En ..... onze groep heeft gewonnen!

      

 

13 JULI

Today would have been your 53rd birthday and we celebrate your life. We still feel your spirit and presence! Happy birthday Suryadi from all of us down here to you in heaven.   Your big Meraih Bintang family, Vincent, Darto, Juniah, Loek & Anita, eMBi Teamwork & eMBi kids.
 

This afternoon our teamwork and the eMBi kids came together to have a meal and share memories of Suryadi, celebrating his life in togetherness. 


          

 

NAAR BANDUNG...

Darto en Juniah zijn momenteel in Bandung voor de check up van Mely in het oogziekenhuis aldaar en om voor in totaal 346 kinderen alle schoolbenodigdheden voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 aan te schaffen bij de groothandel. een hele klus zoals jullie kunnen zien op onderstaande foto's.