Fam. van Oversteeg met hun sponsordochter Cita

Ontmoet je sponsorkind(eren)

Je sponsorkind ontmoeten in zijn/haar eigen land is een geweldige ervaring. Voor het kind is jouw bezoek een extra bevestiging dat er iemand is die veel om hem/haar geeft.


Ga je op vakantie naar Indonesië? Misschien kun je dan ook je sponsorkind ontmoeten! Heb je al concrete plannen voor je reis? Neem dan ongeveer 6 weken van tevoren contact met ons op, dan gaan wij aan de slag om een ontmoeting met je sponsorkind te regelen.

Juist de verslagen van mensen die hun sponsorkind(eren) hebben kunnen ontmoeten halen anderen over de streep om ook een kind de kans op onderwijs en een mooie toekomst te geven. We hopen dan ook van harte dat je een bijdrage voor onze website wilt maken in de vorm van een (kort) verslag van die ontmoeting(en) en een aantal foto’s wilt toevoegen. Met onder meer jouw verhaal vertellen wij aspirant-sponsors en andere geïnteresseerden over het werk van onze Stichting in Pangandaran. Onze sponsorouders zijn de beste ambassadeurs die we ons kunnen wensen!  Alvast bedankt! 


Bezoekjes van sponsors door de jaren heen: