NODIG VOOR DIT PROJECT: € 1.525 

Tenten verhuur

Als je echt van de natuur houdt, dan vind je schoonheid overal! 

Door middel van het eMBi Green project proberen we onze kinderen de waarde van de mooie omgeving waarin zij wonen en het belang van de natuur bij te brengen. Dit bracht ons op het idee om eind 2018, in eerste instantie voor eigen gebruik,  22 tenten aan te schaffen zodat we op een goedkope manier, dicht bij de natuur, leuke uitjes kunnen organiseren met onze kids in en rondom Pangandaran. 


Vervolgens bedachten we dat het misschien ook een goed idee zou zijn om de tenten te verhuren. We merken namelijk de laatste tijd dat er steeds meer vraag in het gebied is naar dit soort faciliteiten. Het is vooral een gewilde bezigheid van schoolklassen, scouting maar ook hele families die vooral op zon en feestdagen naar Pangandaran komen. 

De gemeenschap heeft een mooi stukje grond aan het strand waar we kostenloos gebruik van mogen maken als we een aanvraag krijgen. Behalve het huren van onze tenten is het ook mogelijk om catering aan het verblijf te koppelen (bijvoorbeeld ontbijt). Deze wordt onder leiding van Ibu Juniah door onze Ibu Ibu verzorgd.

De opbrengst uit de verhuur van de tenten en eventueel gekoppelde catering wordt gebruikt als bijdrage aan de operationele kosten van onze projecten.

We hebben de 22 tenten eind december 2018 vast uit eigen middelen aangeschaft maar zoeken nog een sponsor voor dit project!