Korte nieuwsberichten - Archief

Oktober 2018 


 

  • Sri en Abang (Ari) uit ons sponsor een kind project hebben onlangs aangegeven dat ze naast Angklung ook graag een ander instrument wilden leren spelen. Eigen initiatief en creativiteit is iets waar we natuurlijk heel graag gehoor aan geven. De kinderen krijgen 2 keer in de week les op vrijdag en zondag. Zondag 30 september was de eerste les!

 

  • Sponsors gevonden voor Donny, Andin en Latif! Onze Daniel staat nu nog helemaal alleen op de huidige wachtlijst voor een sponsor. We hopen dat hier heel snel verandering in komt en er zich voor hem ook een sponsor meldt want hij verdient het echt! Daniel is een lieve, goedlachse, spontane en sportieve jongen. Hij neemt vol enthousiasme deel aan onze naschoolse activiteiten en doet goed zijn best op school. Daniel gaat dit schooljaar naar de 5de klas. Wie maakt HET verschil in zijn leven? Aanmeldingsformulier sponsor een kind.

 

  • Stichting Meraih Bintang is een project STUDIEFONDS gestart voor talentvolle jongeren die na de hogere middelbare school een universitaire of beroepsopleiding willen doen maar waarvoor de ouders niet de financiële middelen hebben. Help ons helpen en draag bij aan het studiefonds voor een betere toekomst voor deze kansarme jongeren. Momenteel ondersteunen we 4 studenten. Meer informatie: hier Direct een bijdrage leveren aan het studiefonds kan hier!

 

  •  Herken je dat: je gaat onverwacht even de stad in of naar de supermarkt en bedenkt je dan bij de kassa dat je niks bij je hebt om je aankopen in te doen. Dus dan toch maar weer een plastic zakje kopen terwijl je dat eigenlijk helemaal niet wilt. Daar heeft Stichting Meraih Bintang nu een leuke, duurzame oplossing voor waarmee je ook nog eens onze stichting en haar projecten steunt en promoot! De eMBi rugzak,  makkelijk op te vouwen en in je (hand)tas mee te nemen. Zo ben jij ALTIJD voorzien van een tasje voor je aankopen! Ook leuk om cadeau te doen of voor kinderen als gymzak bijvoorbeeld. De premium rugzak heeft 1 groot hoofdvak met trekkoord sluiting en is 44 x 33 cm groot. Prijs € 7,50 per stuk excl. verzendkosten. Van elke verkochte rugzak gaat € 5,00 naar onze projecten! Verzendkosten binnen Nederland: € 3,80.  BESTELFORMULIER. Ook te bestellen via onze webwinkel!

    ACTIE: word nu vriend van stichting Meraih Bintang voor € 60,00 per kalenderjaar en ontvang 1 rugzak gratis als welkom! Wacht niet te lang want we hebben er maar 100 en op is op!